28 Mart 2015 Cumartesi

Anıttepe Çilingir 05327116135 Anahtarcı

Başkent Ankara’nın Anıttepe bölgesinde bulunan anahtar, çilingir, kapı açma, kasa açma,oto immobilezer anahtar,pro kilit,kilit satışı,kapı göbeği değişimi gibi hizmetler veren alanında profesyonel ekibiyle 7/24 hizmetinizde olan Anıttepe Çilingir, sunduğu kaliteli hizmet ve güler yüzlü ekibiyle her zaman hizmetinizdedir.
Ankara Anıttepe Çilingir ve Anahtarcılık günün haftanın her anı her saati kapınızdadır.
Uygun Fiyatları ve işçilikte sunduğu güveni bir arada bulunduran Anıttepe Çilingir hizmeti ile kapıda kalmak artık dert olmayacak.05327116135 cepten 03122292425 işyerimizden bize ulaşabilirsiniz.
Arayın gelelim.
Ankara’nın en uygun fiyatları ve en tecrübeli ekibiyle hizmet veren Anıttepe Çilingir ile bu günden sonra kapıda kalmak gibi bir sorununuz olmayacak.
Hizmetlerimizden faydalanabilmeniz için 7/24 açık hattımızı aramanız yeterlidir. 20 dakika içinde ustamız yanınızda olacaktır.
 Anıttepe Çilingir olarak sizlere
Kapı açma, Kasa Açma, Araba Kapısı Açma gibi çilingirlik hizmetlerinin yanı sıra
Çelik kapı açma hizmeti, işyeri kapısı açma hizmeti, Amerikan model kapı ve kilit açma hizmetleri vermekteyiz. Bunların dışında
Yüksek güvenlikli oto ve araç kapısı açma,oto anahtar yapımı
Anahtarlarınız yedekleme ve kopyalama
Çelik veya ahşap kapı anahtarlarının kopyalanması yedeklenmesi gibi işlemleri de gerçekleştiriyoruz.
Kopyalama yedekleme ve çoğaltma hizmetlerimiz bunlarla da sınırlı kalmamaktadır.
Anıttepe Çilingir bünyesinde verdiğimiz kopyalama hizmetlerini
Para ve Değerli Eşya Kasa anahtarı
Oda Anahtarı
Uzaktan Kumanda
Garaj Kumandaları
Bariyer Kumandaları
Elektronik veya manyetik anahtarlar ve kartlar
Oto anahtarı (İmmobilizer Çipliler dahil)
Otomatik kapı kumandaları
Kollu bariyer
Sonradan takılan alarm kumandaları
Oto kumandası
Gibi bölümlerde de yaptığımız kopyalama yedekleme ve çoğaltma işlemleriyle desteklemekteyiz.
Siz değerli müşterilerimiz en kaliteli hizmete layıksınız ve biz de mağazamız olarak bu önemli durumun sonuna kadar farkındayız. Bu farkındalığın ürünü olarak da sizlere en kaliteli en uygun ve en düzgün hizmeti vermek için bekliyoruz. Anıttepe Çilingir ve Anahtarcılık verdiği hizmetlerle sizleri en uygun fiyatlarla en yüksek kaliteye ulaştırmayı hedeflemektedir ve bu hedef doğrultusunda kurulan ekimiz 7 gün 24 saat sizlerin hizmetindedir.
Ankara’nın belki de Türkiye’nin en büyük çilingir ve anahtarcılık ağına sahip olan mağazamız Anıttepe Çilingir ile siz değerli müşterilerimiz için kapıda kalmak bundan sonrası için önemli bir sorun olmayacak. Kapıda kalmak gibi sıkıntılı bir durumdan kurtulmanız için 7 gün 24 saat aktif olan hattımızı arayarak bizlere ulaşabilir ve bu sıkıntınızdan rahatlıkla kurtarılabilirsiniz. Sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız.
Mağazamınız kalite politikasının en tepesinde sizin memnuniyetiniz ve sizin güveniniz gelmektedir.anıttepe çilingir olarak 7/24 çilingir servisi vermekteyiz










Ankara Anıttepe Çilingir 
Ankara Anıttepe Anahtarcı

Ev Kapısı Açma
Oto Kapısı Açma
Kasa Açma




Ankara Anıttepe Oto Anahtar
Ankara Anıttepe Akıllı Kilitler
Ankara Anıttepe  Hırsızlığa Son
Ankara Anıttepe Mul-t-lock Center



Karakoyun Çilingir ANAHTAR olarak; çilingir anahtar hizmetlerini 1993 yılından bu yana devam ettirmekteyiz.  Karakoyun ANAHTAR olarak siz müşterilerimize en verimli şekilde hizmet vermekteyiz. Elektronik anahtar işlerinden anlayan uzman kadromuzla siz değerli müşterilerimize çabuk ve verimli bir hizmet sunmaktayız. Bütün çilingir ve anahtar hizmetlerimizde kaliteli ve garantili ürünler kullanılarak sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız.  7/24 saat çilingirlik işleriniz en garantili şekilde açılmaktadır. İmmobilizerli oto anahtarları ve oto kumandalarını elektronik cihazlarımızla son derece güvenli bir şekilde kopyalamaktayız. İmmobilizerli oto anahtarlarınız kaybolsa bile yerine tekrardan bir anahtar oluşturabiliyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder